Winnaar liedjesfestival: Aod Prinse

Geplaatst op 18-11-2019


Winnaar Liedjesfestival Beringe: Aod Prinse

De Aod Prinse hebben met het lied “Deze is vur dich” het Liedjesfestival van De Beringse Kuus gewonnen. In een mooi tot Kuuzetempel omgetoverd Cafe De Nabber streden maar liefst 5 deelnemers om de eer. Na de Aod Prinse werden de Sjottelslette 2de en de meiden van Splash werden 3de. Romy & Laura en MieNi vielen helaas net buiten de top 3. Maar meedoen is in deze belangrijker dan winnen. De organisatie (Organisatie Liedjesfestival Beringe) had ook dit jaar alles weer tip top voor elkaar en de presentatoren Rob & Jarno zorgde voor een vlot verloop van het programma.

Symbolische werd voorafgaand aan het Liedjesfestival buiten bij het Kuuzemonument gestart met het hijsen van de Beringse Kuuze vlag door prins Freek I. Mingelmoos verzorgde een prima muzikale begeleiding met uiteraard ook het Limburgs Volkslied. Vervolgens ging het feestje door in de Kuuzetempel De Nabber. In de pauze en na de optredens werd er luidkeels meegezongen met twee medleys van Beringse slagers van weleer. Kortom het werd nog een gezellig avondje met uitstekende muziek van onze Kuus d.j.’s Menno en Dion.

Op zaterdag 11 januari 2020 zijn de Aod Prinse weer te bewonderen, en dan als inzending voor het P&M Liedjesfestival namens Beringe in De Binger in Meijel.
De Beringse Kuus dankt iedereen voor het meedoen, jureren en helpen, bedankt!