Lang leve het bruidspaar!

Geplaatst op 15-01-2018


Op 14 januari was het rond de klok van 16.00 uur spannend in een goedgevulde Café de Nabber. Het boerenbruidspaar 2018 stond op het punt zich bekend te maken. De organisatie had een leuke en spannende pubquiz gemaakt en 7 groepen hadden zich hiervoor ingeschreven. Onder het toeziend oog van de jury (Prins Nico I, Jeugdprins Sem I, Jeugdprinses Dana I en adjudante Sabien) werd stapje voor stapje meer duidelijk van het bruidspaar.

Toen uiteindelijk het belangrijkste ontbrekende puzzelstukje op de wand werd geplakt, was het voor iedereen duidelijk. Ruud Peeters en Nicole Martens hebben zich verloofd en zullen op 12 februari in de onecht met elkaar gaan trouwen. Nadat ook de familie van het bruidspaar bekend werd gemaakt en langzaamaan de Nabber vol stroomde met vrienden, familie en bekenden van het bruidspaar, kwam het feest goed op gang! Ook de vele jeugd amuseerde zich prima. Tussen alle polonaises door werd ook de inwendige mens nog verzorgd (dank aan de organisatie) en werd het feest rond de klok van 22.11 uur beëindigd.

Namens Ruud en Nicole hartstikke bedankt voor de gezellige avond en graag willen zij iedereen uitnodigen voor de traditionele boerenbruiloft op maandag 12 februari a.s.