Nieuws c.v. Beringse Kuus voor week 7

Geplaatst op 10-02-2017


Ziekenbezoek

Op zaterdagochtend 18 februari zullen de prins, vorst en bestuur op bezoek gaan bij de mensen die zelf de vastelaovend in Beringe niet kunnen bezoeken. Er zal dan een fruitschaal aangeboden worden, dit wordt mede mogelijk gemaakt door de verkoop van de Donateurskaarten. Het bezoek aan de zieken mensen wordt mede afgestemd met de zonnebloem.

Receptie c.v. De Beringse Kuus

Op zaterdag 18 februari vindt vanaf 20.11 uur in Kuuzetempel De Wieksjlaag de receptie plaats van prins Roger I en jeugdprinsenpaar Luuk I en Tess I. Voorafgaande aan de receptie zullen om 19.00 uur nieuw erelid Ad Hoeks en 1 x 11 jaar lid Ruud Theeuwen gehuldigd worden. Onze eigen Kuus d.j.’s Leon en Menno zullen na het handjes geven zorgen voor een knalfeest!

Opgeven Beringse optocht

Op vastelaovend zondag trekt vanaf 15.11 uur weer de optocht door Beringe. Natuurlijk wil je ook graag meedoen. Opgeven kan op zaterdag 18 februari tussen 13.00 uur en 14.00 uur bij café De Nabber. Nadere info is verkrijgbaar bij Roy van Ninhuys.

Jeugd van Vreugerbal

Op woensdag 22 februari vindt vanaf 18.00 uur het Jeugd van Vreugerbal plaats. Gestart wordt met een koffietafel en aansluitend is er volop amusement met o.a. Mingelmoos. De opgavenformulieren worden verspreid via de KBO. Ook alle andere senioren kunnen komen geef je op vóór 14 februari op bij Thera Janssen. De eigen bijdrage is 5 euro en dient bij opgave betaald te worden, vermeld daarbij je naam en adres.