Boerenbruidspaar Beringse Kuus 2017: Nick Steeghs & Michelle van Dijck!

Geplaatst op 30-01-2017


Boerenbruidspaar Beringse Kuus 2017: Nick Steeghs & Michelle van Dijck!

In een prima gevulde café De Nabber werd op zondag 29 januari 2017 het  Boerenbruidspaar 2017 in Beringe gemaakt; niemand minder dan Nick Steeghs en Michelle van Dijck. Het bruidspaar is zeker geen onbekende voor de Beringse gemeenschap. Nick is o.a. bekend van het voetballen bij v.v. BEVO en als oud-prins van de Beringse Kuus. Michelle is zeer actief geweest bij zowel de dansmarietjes als showdansgroep Splash van de Beringse Kuus. Oftewel, een bruidspaar vol met “vastelaovend blood”.

De Boerenbruiloftscommissie, onder aanvoering van Hanzi en Renée, had er een echt Boorefeest van gemaakt. Voor De Nabber was een heuse Zwarte Cross camping ingericht compleet met caravans en kampvuur, prima passend bij het thema “Boore-cross”. Vervolgens werd de stemming tot een hoogtepunt gebracht met een fantastisch optreden van Paul van De Vriendschap (De Hoove). Na dit optreden kon iedereen live meegenieten in het café én op internet wie het Boerenbruidspaar 2017 zou worden. Uiteindelijk was het zover, en Nick Steeghs en Michelle van Dijck traden naar voren als het Boerenbruidspaar 2017.

Als super surprise was er nog een gastoptreden van veelvuldig LVK-finalist Pim van Wylick. Ook dit jaar staat hij weer in de finale met “Vastelaovens Herte Jage” met als achtergrond danseres o.a. Michelle van Dijck!

Op vastelaovend maandag zullen Nick & Michelle er een gigantisch feestje van gaan maken. Het wordt een speciale Boerenbruiloft met een compleet andere opzet. Heel Beringe kan vanaf 14.00 uur bij De Vriendschap De Hoove starten met dit feest. Na de eerste helft gaat het gehele gezelschap door naar ’t Hukske, ook daar is iedereen van harte welkom. Bij ’t Hukske zal ook weer een volop entertainment zijn en een hapje en een drankje. Tot slot gaan we door naar De Wieksjlaag waar de onofficiële trouwpartij zal plaatsvinden.

Alle reden om carnavalsmaandag 27 februari met zijn alle via De Vriendschap en ’t Hukske een knalfeest te gaan vieren in de Kuuzetempel De Wieksjlaag in Beringe.