Voorverkoop Bonte Avonden en Verlovingsbal

Geplaatst op 27-01-2017


Voorverkoop Bonte Avonden Beringe met optreden buutreedner!

De verkoop van de Bonte Avond kaartjes vindt dit jaar plaats op zondag 29 januari in café De Nabber en De Wieksjlaag. Vanaf 11.00 uur kunt u maximaal per persoon 4 kaartjes kopen, per 2 kaarten is hiervoor een donateurs kaart nodig. Café De Nabber is vanaf 08.00 uur geopend, voor diverse versnaperingen zoals broodjes beleg en snacks kan men hier reeds terecht. Ook wordt er voor soep gezorgd. Niet donateurskaart houders kunnen tussen 12.00 en 12.15 uur nog een kaart kopen, indien er nog beschikbaar zijn.

Ook dit jaar zal er in het café rond de klok van 10.00 uur een bekende buutreedner optreden om het geheel een extra cachet te geven. Op deze manier komt u al direct in de stemming voor de Beringse Bonte Avonden.

Het programma van beide Bonte Avonden op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari ziet er wederom spectaculair uit:

Om 20.00 uur zal de avond geopend worden. Na de opening zullen de Beringse Blumkes, de kleinste sproëte de avond openen. Vervolgens zal Springlaevend hun winnende schlager ten gehore brengen. Slaagwerkgroep Beringe blijft aan de weg timmeren, auch op de vastelaovend bühne. Verder natuurlijk niet te missen Onkroed Vergeit Neet; Beringse glorie uit het gehele dorp. Net ffekes anders zijn Ons Jonges uit Deurne. Daarna zal Jonk Belaege laten horen waarom ze 2de zijn gewonnen bij het Liedjesfestival. Compleet met dreadlocks zal Marlon Kicken een buut verzorgen met een zachte G. Splash is van de partij met een spectaculaire showdans. Vanuit Someren-Eind komt de in Brabant wereldberoemde tonprater Bas van Velthoven. Op vrijdag is er een optreden van het zupertolle duo Beck und Bauer en op zaterdag zijn dit de bekende finalisten van het LVK De Breurkes. Zowel op de vrijdag als zaterdag is Bjorn van Berkel, jaarlijks finalist van het LVK, de absolute afsluiter van de Beringse Bonte Avonden.

Het belooft dus weer een fantastisch schouwspel te worden, mede door toedoen van de muzikale medewerking van dames joekskapel Mingelmoos. Zorg dat u tijdig aanwezig bent voor de toegangskaartjes op zondag 29 januari en geniet ook van de speciale buutreedner die rond de klok van 10.00 uur zijn kunsten zal vertonen!

 

Verlovingsbal Beringse Kuus:

Op zondag 29 januari a.s. zal vanaf 16.00 uur in café De Nabber het Boerenbruidspaar 2017 bekend gemaakt gaan worden. Wie o wie zullen de opvolgers gaan worden van Lottie Koopmans & Geoffry Emanuels. Iedereen die al eens bij het Verlovingsbal aanwezig is geweest, weet dat er op een zeer originele manier het nieuwe boerenbruidspaar bekend gemaakt zal worden. Niet alleen het bruidspaar wordt bekend gemaakt, ook de gehele boerenfamilie zal zich presenteren aan de Beringse gemeenschap. Na de bekendmaking zal er nog volop feest zijn.

Op vastelaovendmaandag, 27 februari, zal de Boerenbruiloft gaan plaatsvinden. Dit jaar in een wel zeer speciale en nieuwe opzet. Om 13.15 uur wordt het bruidspaar opgehaald en vervolgens gaan we naar De Hoove voor het eerste gedeelte. Daarna gaat het gezelschap naar ’t Hukske voor het tweede gedeelte en een hapje te eten. Vanaf 19.00 uur zal de trouwerij plaatsvinden in De Wieksjlaag.

Wil je weten wie er straks in de onecht gaan trouwen, kom dan komende zondag 29 januari om 16.00 uur naar De Nabber. Zorg dat je erbij bent!!!