Prinsebal en Vastelaovends Mis Beringse Kuus

Geplaatst op 13-01-2017


Prinsebal en Vastelaovends Mis Beringse Kuus

Ook in Beringe start de Vastelaovend! Op zaterdag 21 januari wordt er traditioneel begonnen met een Heilige Mis, deze begint om 17.30 uur in de kerk. Pastoor Roger Maenen zal er samen met zanggroep Bon Apart en dameskapel Mingelmoos een sfeervolle mis van maken. Ook het misdienen, de lezingen en het verzorgen van de collecte wordt gedaan door leden van de Beringse Kuus. Iedereen is van harte welkom om deze vastelaovends mis bij te wonen.

Vanaf 19.00 uur start in de Kuuzetempel De Wieksjlaag het uitkomen van het jeugdprinsenpaar van de Beringse Kuus in samenwerking met de JWB. Welke jeugdprins en jeugdprinses zal “een gat in de lucht springen” bij het uitkomen! Na het uitkomen van het jeugdprinsenpaar zal er afscheid genomen worden van prins Bert I en zijn vrouw Esther. Als dat gedaan is zal de spanning toenemen, wie o wie zal de nieuwe heerser van de Beringse Kuus 2017 worden? Rond de klok van 22.00 uur zal dit bekend gemaakt worden! Ook dit jaar zal dit op een spectaculaire manier gebeuren.

Zodra de alle bekendmakingen gedaan zijn zullen onze huis d.j.’s er nog een knallend feest van maken. De receptie van het jeugdprinsenpaar en prins is op zaterdag 18 februari om 20.11 uur in onze Kuuzetempel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws kijk dan ook dagelijks op onze facebook pagina en onze website. Graag tot ziens!!!