Laatste nieuws van De Beringse Kuus

Geplaatst op 02-02-2016


Beringse Vastelaovend in de startblokken!
Het feest kan beginnen, de prinsen zijn er (Bert I & Renco I), de prinses is er (Lieke I) en het boerenbruidspaar (Lottie & Geoffrey) staat te popelen. Ook het motto “Aod of Neij” is bekend. Kortom Beringe is er klaar voor!

 

Boerenbruiloft met bruidspaar Lottie Koopmans & Geoffrey Emanuels

Op maandag 8 februari wordt de Boerenbruiloft in Beringe gevierd. Ook dit jaar zal er begonnen worden met een heerlijke boorefriet. Alle mensen die zich hiervoor hebben opgegeven worden vanaf 15.45 uur verwacht De Boerenbruiloft zelf start vanaf 17.30 uur. Iedereen is dan van harte welkom om te zien hoe het boerenbruidspaar Lottie & Geoffrey in het onecht worden verbonden door burgemeester Graad Jacobs met hulp van Hans Daemen.

 

Spetterend Pulverkesbal en afsluiting jeugdcarnaval

Op dinsdag 9 februari is in onze eigen mooi versierde Kuuzetempel de Wieksjlaag vanaf 15.30 uur het Pulverkesbal. Er is deze middag een aparte schminkhook, een knutselhook en een speciale kinderbar ingericht voor de kleintjes voor drinken en chips. Ook zijn er optredens van onze eigen Dansmarietjes en Splash en is onze speciale jeugd d.j Ruud Luijten aanwezig. Natuurlijk zorgen de prinsen en prinses weer voor gratis chips en een snoepzakje!

Op het eind van de middag zo tegen de klok van 19.00 uur zal de jeugdvastelaovend 2016 officieel afgesloten worden Dit gebeurt middels het aftreden van jeugdprins Renco I, jeugdprinses Lieke I en de jeugdraad. Dit alles gebeurt in samenwerking met JWB Beringe.

 

Afsluiting Beringse vastelaovend, prins aftreden 22.11 uur!!!!

Op dinsdag begint vanaf 20.30 uur de afsluiting van de vastelaovend in Beringe bij De Nabber. Nog een keer alles uit de kast en om exact 22.11 uur officieel afscheid nemen van prins Bert I. Hij zal voor de laatste keer zijn lijfspreuk noemen: “Aod of neij, ut makt neet oeth. Deze vastelaovend mèt zien alle voloeth!” Ook zal de carnavalist van het seizoen 2015/2016 bekend worden gemaakt en het nieuwe motto voor het seizoen 2016/2017.

 

Voor al het laatste nieuws en alle foto’s van de Beringse Vastelaovend kijk op www.beringsekuus.nl of .facebook.com/beringsekuus. Carnavalsvereniging de Beringse Kuus wenst iedereen, van jong tot oud, een hele fijne vastelaovend toe!