Boorebroëdspaar 2016 Lottie & Geoffrey!

Geplaatst op 11-01-2016


Studio 96 van RTL De Beringse Kuus was afgelopen zondag goed gevuld. Daar vonden de opnames plaats van “Ich haoj van Beringe”. Niemand minder dan de eigen Beringse Linda in de persoon van Lottie Koopmans mocht deze spelshow presenteren. Er werd gestreden door twee panels. Zo was er een team Aod en een team Neij. Nadat de teamcaptins Hans van Koningsbrugge en Graad Meeuwis hun teams hadden voorgesteld werd er begonnen met het raden van de intro van het liedje “Ich laef veur de lol”. Daarna werd de kennis van de Beringse taal getest middels het spellen van echte Beringse woorden. Aangezien Meneer Cheung het te druk had in zijn chinees restaurant werd dit item overgeslagen. Aangezien Tamara Minten bijna jarig is werd alvast haar verjaardag gevierd met de wel bekende verjaardag doos. Toen werd het al wat onrustig in de studio. Zou de naam van het Boorebroëdspaar dan uit de dood komen. Maar helaas……. de doos ontplofte maar er kwamen geen namen uit. Het spel ging verder met het raden van de intro van het liedje “De Liste” van de Sjottelslette. Na dit raadspel was het tijd voor het een na laatste spel geen JA geen NEE. Maar aleer hier aan begonnen kon worden werden er enveloppen uitgedeeld aan een aantal mensen in het publiek voor het laatste spel, Het Rad van Fortuin.  Het begon meteen weer te gonzen van geruchten in de zaal. Nauwlettend werden de personen in de gaten gehouden die een enveloppe ontvangen hadden. Want hier zou het Boorebroëdspaar uit naar voor komen. Maar eerst moest het een na laatste spel gespeeld worden. Als eerste was het  de beurt aan Wilma van team Aod om een minuut lang geen JA of NEE te zeggen op vragen van presentatrice Lottie. Na deze minuut glansrijk doorstaan te hebben was het de beurt aan Geoffrey van team Neij. Hij had duidelijk meer moeite om een minuut lang geen JA of NEE te zeggen. Hij maakte de minuut dan ook niet vol. Om aan presentatrice Lottie te laten zien hoe moeilijk dit ook is draaide hij de rollen even om. Geoffrey  stelde de vragen en Lottie mocht geen JA en geen NEE zeggen. Totdat het vragenspel een heel ander wending kreeg. De laatste vraag die Geoffrey stelde was namelijk de vraag of Lottie zijn Boorebruudje zou willen worden. Hierop kon Lottie het niet laten om met een volmondig JA te antwoorden. Hiermee was Lottie wel af voor het spel, maar was wel het Booreboëdspaar 2016 bekend. En al de kandidaten die nog met een gesloten enveloppe in de studio stonden waaruit dat zij dachten dat het Boorebroëdspaar zou komen, die waren allemaal gefopt en hadden het nakijken. Want daar stonden ze dan op de bühne het Boorebroëdspaar Lottie (Koopmans) & Geoffrey Emanuels. Na het bekend maken van de Boorefamilie ontstond er een spontane kleine receptie waarna er in alle hevigheid een mooi feest los barste. Het Boorebroëdspaar en de familie hebben late zien dat het feesten hun wel in het bloed zit. Lottie en Geoffrey zullen op maandag 8 februari tijdens de Boorebroëloft in de onecht met elkaar verbonden worden. Samen met hun getuigen Luuk Verhaegh en Giel Peulen, de ouders van de bruid Paul en Joyce Verhaegh, de opa’s en oma’s Ves en Dorrie van Rijt en Hans en Wilma bos, de ouders van de bruidegom Eric en Tamara Minten, de opa’s en oma’s van de bruidegom Kees en Anita Kessels en Henk en Truus Theelen zullen zij er een grandioos feest van maken op maandag 8 februari tijdens de Boorebroëloft. Jullie zijn met z’n allen van harte uitgenodigd om dit feest met z’n allen mee te komen vieren.