Verlovingsbal zondag 10 januari

Geplaatst op 08-01-2016


Na het bekend worden van het jeugdprinsenpaar en de grote Prins van de Beringse Kuus is het op zondag 10 januari de beurt aan het “Boorebroedspaar” om zich aan het Beringse publiek te mogen presenteren. De organisatie heeft niemand minder dan onze eigen Linda de Mol naar Beringe weten te halen. Linda laat weten dat ze na een verblijf in vakantiewoning ’t Witte Huis in Beringe helemaal verknocht is aan ons dorp. Als dank voor deze mooie vakantie heeft ze een show programma  “Ik hou van Beringe” op touw gezet. Tijdens deze show die ze op deze middag in Beringe zal presenteren zullen bekende en minder bekende spelelementen naar voren komen. Samen met jullie allen als publiek zal Linda er een doldwaze middag van maken. Aansluitend aan dit programma zal Linda op ludieke wijze, zoals alleen zij dat kan, uit het publiek een aantal potentiele opvolgers van het boorebroedspaar 2015 Cindy en Ron halen. Zij zal dan op geheel eigen wijze bepalen wie het meest geschikte paar is als Boorebroedspaar 2016.  Dus wil je Linda in hoogst eigen persoon eens ontmoeten of wil jij kans maken om als Boorebroëd of Boorebroëdegom de komende vastelaovend te beleven, kom dan zondagmiddag 10 januari naar Café De Nabber. Vanaf 16.00 uur zal de crew van “Ik hou van Beringe” klaar staan om jullie te ontvangen. Graag tot ziens op deze middag.

boorebroeddspaar