Onthulling neije hiërsers 2016

Geplaatst op 14-12-2015


Nog heel even wachten en dan is het zover. Op 2 januari 2016 zullen de nieuwe heersers van CV De Beringse Kuus bekend gemaakt worden. Om 17.30 uur wordt gestart met een ‘vastelaovesmis’ in de kerk. Na afloop daarvan gaat het hele spektakel beginnen in Kuuzetempel De Wieksjlaag!

 

Om 19.30 uur is het de beurt aan de jeugd. Wie worden de waardige opvolgers van Jari en Aukje? In samenwerking met JWB zullen de nieuwe heersers uit de groep ‘oude klas’ komen. Daarna is het meteen feesten geblazen en rond de klok van 21.30 uur is het de hoogste tijd geworden om onze huidige prins Rob I af te laten treden. En nadat Rob wordt toegelaten tot de raad van elf zal het de hoogste tijd worden om op zoek te gaan naar een nieuwe heerser van de Beringse Kuus.

 

Om ± 22.11 uur wordt de Wieksjlaag omgetoverd tot een TV-studio en wordt er een start gemaakt met een live ‘aod of neij vastelaoveskwis’. Samen met het publiek, enkele kwisdeelnemers en de raad van 11 wordt langzaam maar zeker de nieuwe heerser zichtbaar. Het belooft een spannend geheel te worden en iedereen is van harte welkom op deze gedenkwaardige avond. En als dan eenmaal de heersers bekend zijn, zal het dak eraf gaan in Kuuzetempel De Wieksjlaag!