De Sjottelslette winnen liedjesavond

Geplaatst op 22-11-2015


De Sjottelslette wonnen zaterdag 21 november het liedjesfestival van De Beringse Kuus. Het trio wist de jury te overtuigen met het liedje ‘Onbereikbar’.

 

Voorafgaand aan het festival werd het ‘vastelaovesseizoen’ om elf minuten over half acht officieel geopend door het hijsen van de nieuwe Beringse Kuuze vlag door Prins Rob 1. De vijf artiestengroepen gooiden daarna al hun charmes en energie in de strijd om het liedjesfestival te winnen. Na twee keer hun liedje ten gehore te hebben gebracht, kwamen uiteindelijk de Sjottelslette als winnaar uit de bus met het liedje ‘Onbereikbar’. Op de tweede plaats volgden De Maedjes met het liedje ‘Sambabal’ en de Aod Prinsen eindigden op de derde plek met ‘Sjuuve’. De aanmoedigingsprijs werd gewonnen door Eric Minten en Jeroen Gielen.

 

De avond werd afgesloten met muziek van de feestband ‘Zak toch in de prei’.